Γιατί να έρθω στο WordCamp Thessaloniki 2019; I am a Developer.

Business vector created by freepik – www.freepik.com

Click here for the English version

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου που απαντάει από τη σκοπιά του blogger στο ερώτημα:

“Αλήθεια, ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι που αξίζει κάποιος να έρθει στο WordCamp Thessaloniki 2019;” 

επικεντρωνόμαστε στην περίπτωση του Developer! Ακολουθούν 9 λόγοι για τους οποίους αξίζει να είσαι μαζί μας σε ενα WordCamp!

Γνωρίζεις κόσμο με τον οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα

Τα WordCamps διοργανώνονται για να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδου εργασιακής εμπειρίας που μοιράζονται το κοινό τους ενδιαφέρον για το WordPress.

Αποτελεί μία κοινή παραδοχή ότι το περιβάλλον που δημιουργείται σε ένα WordCamp είναι, ως επί το πλείστον, φιλικό που διατηρεί τη σοβαρότητά του, χωρίς να υπάρχει κάποια ανάγκη για σοβαροφάνεια. Έτσι, οι συμμετέχοντες νιώθουν άνετα να συζητήσουν όλα όσα τους απασχολούν και θέλουν να μάθουν γύρω από το WordPress, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξή τους στο Διαδίκτυο.

Συμμετέχεις σε ομιλίες, workshops και συζητήσεις που αναφέρονται στα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον της πλατφόρμας.

Η φιλοξενία ομιλιών και workshops σχετικά με επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κόσμο που ασχολείται με το WordPress αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της κοινότητας.

Ακόμη όμως κι αν δεν εντοπίσεις το ζήτημα που σε απασχολεί σε κάποια από τις θεματολογίες, έχεις ένα ολόκληρο διήμερο για να το συζητήσεις με επαγγελματίες του χώρου που θα σου δώσουν τη δική τους οπτική και μία πιθανή λύση σε αυτό που σε απασχολεί.

Ένα μόνο παράδειγμα από το WordCamp Thessaloniki 2018.

Γεράσιμος Τσιάμαλος: WordPress, Project Gutenberg και τα επόμενα 15 χρόνια

Μπορείς να βρεις όλες τις ομιλίες του WordCamp Thessaloniki 2018 εδώ.

Διευρύνεις τις Γνώσεις και τους Ορίζοντές σου αναφορικά με το WordPress

Ακόμη κι αν έρθεις με πρόθεση να μάθεις περισσότερα, ή να λύσεις την απορία για εκείνο το συγκεκριμένο ζήτημα που σε απασχολεί, να είσαι σίγουρος ότι η συμμετοχή σου σε αυτό το διήμερο θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα.

Με τόσους επαγγελματίες του χώρου, τους εκπροσώπους των χορηγών, τις ερωτήσεις των υπόλοιπων συμμετεχόντων που θα ακούσεις, τόσο στο Main Event όσο και στο Contributor’s day, αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα.

Ανακαλύπτεις Νέες Τεχνολογίες

Είναι σημαντικό στον χώρο μας και στη σημερινή εποχή να είμαστε up-to-date σε γνώση και να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον κόσμο. Έλα να ενημερωθείς για τις τωρινές και τις μελλοντικές εξελίξεις από ανθρώπους που μπορούν να σε ενημερώσουν εμπεριστατωμένα.

Δημιουργείς γνωριμίες και σχέσεις μέσα από το Networking

Βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, ή θέλεις να διευρύνεις το δίκτυο των συνεργατών σου; Ποτέ δεν ξέρεις που βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος, ή ευκαιρία για να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

Αν όμως τα όνειρά σου σχετίζονται με τους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε ένα WordCamp, είναι μία καλή ευκαιρία να είσαι στην παρέα μας αυτόν τον Οκτώβριο.

Μαθαίνεις και Ενημερώνεσαι από σοβαρούς επαγγελματίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Τόσο οι δράσεις όσο και οι επαγγελματίες που συνεισφέρουν στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress οφείλουν να ακολουθούν τον Κώδικα Συμπεριφοράς καθώς και τη φιλοσοφία του Ανοικτού Λογισμικού που περιγράφει.

Γίνεσαι μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress

Είμαστε ωραία παρέα και επικροτούμε την αντίληψη “Χίλιοι καλοί χωράνε”. Θα το αντιληφθείς και μόνος σου! 😉

Συνεισφέρεις στην εξέλιξη και τη διάδοση του WordPress

Εδώ και κάποια χρόνια, το WordPress αποτελεί μία πλατφόρμα που συνεισφέρει με τον τρόπο της στη δική μας εργασία. Είναι καλό να ενδυναμώνουμε και να συντηρούμε με όποιον τρόπο μπορούμε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Αποκτάς πρόσβαση σε αυτό το ενδιαφέρον διήμερο και στις ευκαιρίες που μπορεί να σου προσφέρει σε μία τιμή σχεδιασμένη για να είναι σχετικά χαμηλή

Με μόλις 25€ αποκτάς:

  • Πρόσβαση στις ομιλίες και το Contributors Day
  • Ευχάριστο γεύμα στο διάλειμμα του event και ροφήματα, που είναι διαθέσιμα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας
  • Μπλουζάκι και swag, με δώρα και αυτοκόλλητα για να έχεις τα ενθύμιά σου από κάθε WordCamp

Αν λοιπόν μέσα στους πιο πάνω λόγους για τους οποίους αξίζει ένας Developer να συμμετάσχει σε ένα WordCamp βρήκες και τους δικούς σου, σε περιμένουμε στις 12 & 13 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Μάθε πώς μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση σου μέσα από αυτόν τον σύνδεσμο.

Σημαντική Σημείωση: Όλα όσα αναφέρονται στο παρόν άρθρο, με αφορμή το WordCamp Thessaloniki 2019, αφορούν τους λόγους για τους οποίους αξίζει να συμμετέχει κάποιος τόσο σε αυτή όσο και σε άλλες δράσεις της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress. Βρες εδώ την επίσημη ιστοσελίδα και κράτα επαφή. Θα χαρούμε να συναντηθούμε με την πρώτη ευκαιρία και να τα πούμε από κοντά!